Shipping country

Language

Currency

Mystic

Mystic is ondertussen niet meer weg te denken uit de kitesurf scene. De wetsuits, trapezes en zelfs de kleding van Mystic wordt wereldwijd gedragen en zijn dan ook gemaakt van de beste materialen. Mystic heeft de afgelopen 20 jaar hard gewerkt om de uitrusting voor de kitesurfwereld te maken zoals het vandaag de dag is. Mystic Trapeze, Mystic Wetsuit of andere toffe gear van Mystic kopen? Dan ben je bij Kitemana aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een goede partner van het merk en zijn mega te spreken over de goede producten die Mystic Boarding maakt. Het hoofdkwartier van Mystic is gevestigd om de hoek bij Kitemana in Katwijk. Het is dan ook niet gek dat wij een zeer goede band met elkaar hebben. Dit Nederlandse kitesurf accessoires merk maakt al jaren kiteboard gear van de beste kwaliteit. De gear is ontworpen om jarenlang plezier van te beleven en gaandeerd dan ook keer op keer een top sessie. Lees hier meer over Mystic!

Filter wis filters
Intro Mystic

Mystic is ondertussen niet meer weg te denken uit de kitesurf scene. De wetsuits, trapezes en zelfs de kleding van Mystic wordt wereldwijd gedragen en zijn dan ook gemaakt van de beste materialen. Mystic heeft de afgelopen 20 jaar hard gewerkt om de uitrusting voor de kitesurfwereld te maken zoals het vandaag de dag is. Mystic Trapeze, Mystic Wetsuit of andere toffe gear van Mystic kopen? Dan ben je bij Kitemana aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een goede partner van het merk en zijn mega te spreken over de goede producten die Mystic Boarding maakt. Het hoofdkwartier van Mystic is gevestigd om de hoek bij Kitemana in Katwijk. Het is dan ook niet gek dat wij een zeer goede band met elkaar hebben. Dit Nederlandse kitesurf accessoires merk maakt al jaren kiteboard gear van de beste kwaliteit. De gear is ontworpen om jarenlang plezier van te beleven en gaandeerd dan ook keer op keer een top sessie. Lees hier meer over Mystic!

Mystic Kiteboarding Online kopen

Mystic is al meer dan 20 jaar lang pioneer in de sport als het gaat om uitrusting voor de kitesurf wereld, zoals wetsuits, impact vesten en neopreen accessoires. Door gebruik te maken van de meest hoogwaardige materialen en nieuwe technieken lukt het jaar in jaar uit Mystic om ons te verbazen met warme, comfortabele en flexibele nieuwe wetsuits en neopreen accessoires. Het merk is niets voor niets zo groot geworden binnen de kitesurf wereld, daar gaat een heel proces vooraf. Met een heel team aan teamrijders en designers garandeert Mystic kwaliteit en performance. Op deze pagina lees je hoe Mystic het merk is geworden als dat het vandaag de dag is en waarom wij zo enthousiast zijn over het merk Mystic.

Mystic Boarding het Merk

Mystic Boarding is onderdeel van North Actionsports Group dat weer van de North Technology Group is. Mystic boarding is al sinds het ontstaan van de kitesport betrokken bij de ontwikkeling van de sport. De kennis die het merk heeft opgedaan bij het windsurfen, heeft Mystic meegenomen naar de kitewereld om trapezes en wetsuits te kunnen fabriceren van hoogwaardige kwaliteit. Harder, sneller & hoger! Dat zijn de kernwaarden van Mystic. Het Nederlandse kiteboard / windsurf accessoire merk Mystic is al jaren één van de meest vooruitstrevende merken als het aankomt op kwaliteit. Mystic geloofd er in dat kitesurfen niet alleen een hobby is, maar een way of life! Door topkwaliteit gear te ontwikkelen, zorgt Mystic ervoor dat je de tijd van je leven zult hebben op het water. Mystic Boarding Waterwear staat voor attitude en lifestyle. Op het water, maar ook op straat met hun toffe kledinglijn. Mystic is al jaren een rots in de branding in de kitewereld. Het is een groot sponsor van veel extreme kite atleten. Denk bijvoorbeeld aan Ruben Lenten, Giel Vlugt, Marc Jacobs, Cristophe Tack & Jalou Langeree. In strijd met de elementen. Een merk met passie voor de kitesport.

Mystic Boarding de Geschiedenis

Mystic is ontstaan vanuit het moment dat rijders merkten dat hun lichaam kapot ging op het water, puur omdat ze niet de juiste uitrusting hadden. Mystic is in 2002 begonnen om hier wat op te verzinnen. In 2002 kwam Mystic met het allereerste kite harnas op de markt - de Darkrider. De kennis die het merk heeft opgedaan bij het windsurfen werd toegepast in de kitewereld. Ze waren blij dat ze eindelijk een kite harnas hadden, waarbij de radicale stijl ervan de richting bepaalde voor de komende jaren. Drie jaar later, in 2005 werd het langstlopende harnas, de Warrior, gelanceerd dat vandaag de dag nog steeds op voorraad is bij ons in de megastore. In 2007 vond de eerste fotoshoot plaats. Het team reisde naar Ierland voor een iconische fotoshoot met legendes zoals Ruben Lenten, Youri Zoon en Björn Dunkerbeck. In 2010 werd de eerste vrouwencollectie op de markt gebracht door Mystic, die samen met professioneel kitesurfster Bruna Kajiya werd gelanceerd. In 2012 besloot Mystic het Mystic Boarding logo te veranderen, waarna het huidige Mystic logo is ontstaan. In 2013 draagde Mystic bij aan de Atlantic Kite Challange, waarbij zes kitesurfers ruim 7800 kilometer hebben gevaren tijdens de allereerste kiteboardoversteek van de Atlantische Oceaan. In 2017 kwam daar dan eindelijk het eerste hardshell harnas - de Majestic X. Vanaf hier luidt de kreet: Break Boundries, dat verwees naar het buiten je comfort zone gaan. Twee jaar later in 2019 fuseerde Mystic met North, waarna ze onderdeel waren van North Actionsports Group. Één jaar later kwam het welbekende Stealth harnas uit - het eerste non-water absorberende harnas. Ondertussen bestaat Mystic al meer dan twintig jaar en is uitgegroeid tot een van de grootste waterwear merken die wij hebben in ons assortiment bij Kitemana!

bekijk hier de verschillende categorien van Mystic

Wetsuits Trapezes Neopreen accessoires Bescherming Parts

Mystic Boarding ontwikkeling

In de begindagen van de kitesport heeft Mystic er alles aan gedaan om marktaandeel te winnen en één van de beste te worden op het gebied van kitesurf accessoires. In deze tijden ging het nog iets minder om comfort, maar meer om kwaliteit. De gear die het merk maakte was zeer sterk en gemaakt om de meest heftige stormen te trotseren. Ieder jaar brengt het merk een nieuwe lijn producten uit met de nieuwste materialen en features, om zo altijd on top of their game te blijven. Deze dagen zijn de producten van Mystic niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens zeer comfortabel om jouw de beste sessies te garanderen. Het hoofdkwartier zit gevestigd in Katwijk, NL. Hier werkt Mystic nieuwe ideeën uit achter de tekentafel en werkt Mystic samen met veel Nederlandse riders, waaronder Ruben Lenten, om de producten grondig te testen en aan te passen waar nodig. "Why follow when you can lead." Hieronder lees je wat meer informatie over de producten die Mystic Boarding heeft.


Mystic Kitesurf Trapezes

Mystic wilde een reeks kite materialen ontwikkelen die moderne technologieën en technieken omarmde, die in combinatie met de natuurlijke fysieke skills van de riders hen in staat zouden stellen het maximale uit hun sessies te halen. Mystic wilde producten maken die rijders verder pushte, zodat riders alle bestaande grenzen kunnen overschrijden en de sport naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen. Met deze filosofie in het achterhoofd kwam het merk in 2002 met de allereerste kite trapeze op de markt, de Darkrider! Deze Darkrider was de eerste toegewijde kitesurf trapeze en voldeed aan alles wat de kitesurfer nodig had. Nog steeds is dit harnas toonaangevend en zien we veel elementen van deze trapeze terug in hedendaagse designs. Tegenwoordig is de kitesurf trapeze lijn van Mystic enorm uitgebreid en is er voor ieder type kitesurfer een perfecte trapeze te vinden. De laatste innovatie op het gebied van kitesurf trapezes zijn de hardshell trapezes. Ook Mystic heeft een aantal hardshell trapezes zoals de Majestic, Majestic X en zelfs een non-waterabsorberend Stealth harnas. Naast de hardshell kitesurf trapezes zijn er ook nog steeds traditionele softshells beschikbaar zoals de legendarische Mystic Warrior of het budgetmodel de Mystic Star.


Mystic Wetsuits

Mystic maakt naast te gekke trapezes, ook warme, comfortabele wetsuits die helemaal ontworpen zijn voor kitesurfers. De dikte, flex en features zijn speciaal gemaakt om de kiter een goede sessie te kunnen garanderen, ongeacht welke condities! De wetsuits van Mystic zijn gemaakt van de beste kwaliteit en isoleren erg goed. Een 5/3 wetsuit van Mystic is warm genoeg om de winter door te kunnen kiten. Zeker de high-end modellen (Majestic, Voltt, Jayde) zijn top om de Nederlandse herfst en winterstormen te trotseren. Voor iedereen is er een perfect Mystic wetsuit te vinden. Met of zonder frontzip, kort of lang. Wij hebben alle Mystic wetsuits direct beschikbaar!


Mystic kitesurf boardbags

Mystic maakt naast mooie trapezes en wetsuits ook een erg mooie serie boardbags. Deze tassen zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van je kitesurf materiaal. Mystic maakt boardbags om alleen je kite- of surfboard mee te nemen, maar ook grote boardbags met wieltjes voor al je kitesurfspullen! Ideaal voor als je op een mooie kitesurf trip gaat en alles in één tas wil vervoeren.


Mystic neopreen accessoires

Mystic heeft een zeer ruim assortiment aan neopreen accessoires die je beschermen tegen onder andere de kou. Ben je op zoek naar extra laagjes, handschoenen, surfschoentjes, beanies, caps en ga zo maar door, dan ben je bij Mystic aan het goede adres. Alle accessoires zijn beschikbaar in verschillende diktes neopreen, zo kun je zelf bepalen hoe warm jij het op het water wil hebben.


Mystic Poncho's

Om je lekker warm om te kleden voor én na je kitesurf sessie hebben wij een ruim aanbod aan Mystic poncho’s, ook wel omkleed handdoeken genoemd. De Mystic Boarding poncho is gemaakt van een badstof of sneldrogend materiaal. Met de wijde pasvorm kan je gemakkelijk je wetsuit aan en uittrekken terwijl je warm en beschut gehouden wordt door de Mystic poncho. Ieder jaar zijn de poncho’s weer beschikbaar in nieuwe leuke kleuren combinaties. Ook hebben we bij Kitemana altijd een selectie van Mystic poncho’s in de aanbieding.

Mystic door de jaren heen

Mystic heeft in de afgelopen jaren een breedt assortiment aan waterwear opgebouwd. Hieronder een overzicht van enkele Mystic Boarding Waterwear producten.


Het Majestic X Trapeze is de eerste hardshell trapeze van Mystic en is in 2017 voor het eerst op de markt gebracht. Dit is een compleet andere benadering in vergelijking met de softshell harnassen. De Majestic X is namelijk helemaal gemaakt van Carbon waardoor hij meer steun in de rug biedt dan ooit tevoren. Het harde rugpaneel zorgt ervoor dat de kracht van de kite over de gehele rug wordt verdeeld, waardoor de trapeze veel beter op zijn plek blijft zitten. Carbon is licht van gewicht, waardoor het harnas niet alleen goede ondersteuning biedt, maar ook nog eens zo licht als een veertje is. Het is aan te raden om de Majestic X te gebruiken met de Mystic Stealth Spreader Bar die in verschillende uitvoeringen te kopen is. Je hebt de standaard spreader bar met haak, maar je kunt ook gaan voor de speciale surf spreaderbar. Deze surf spreader is uitgerust met een touwtje over de breedte van de spreaderbar. Hierdoor kan je chickenloop over het touw glijden en krijg je meer ruimte voor het maken van een bocht. Dit zorgt er voor de je trapeze beter op zijn plek zit.


Het Mystic Warrior Trapeze is het langstlopende harnas in het assortiment van Mystic. De Warrior heeft een geweldige prijs -kwaliteitverhouding, waardoor dit de beste keuze is voor veel mensen. De Warrior is een softshell trapeze die voldoet aan alle specs die je nodig hebt voor een comfort en progressie tijdens je sessie. De Warrior is sterk, gaat jaren mee en biedt een goede steun in de rug.


Het Mystic Gem Trapeze is vergelijkbaar met de Majestic x, maar is volledig ontworpen voor de vrouwelijke shredders. Dit hardshell harnas levert maximale ondersteuning en zorgt ervoor dat de kracht van de kite over de gehele rug wordt verdeelt. Het harnas is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat gegarandeerd jaren mee!


De Mystic Majestic Wetsuit is het favoriete wetsuit van Mystic's teamrijders. Rijders zoals Cohan van Dijk, Ruben Lenten en Marc Jacobs vinden dit wetsuit tegek omdat het alles wat je nodig hebt én meer! Een Mystic Majestic Wetsuit heeft een super strakke look en zit vol met te gekke features voor warmte, comfort en flexibiliteit. De Mystic Majestic komt in maar liefst 8 verschillende stijlen! Je kunt kiezen of je bij dit wetsuit de rits aan de voorzijde of achterzijde wilt, of zelfs zonder rits! Daarnaast komt de Mystic Majestic in verschillende diktes, kleuren en met korte of lange benen of armen.

Mystic Apparel

Als kiteboarder wil je natuurlijk in stijl het water op gaan, maar als je van het water af bent dan is het ook wel lekker om aan die surfstijl vast te blijven houden. Naast de ontwikkeling van waterwear heeft Mystic Boarding een breed assortiment aan kleding die door veel kitesurfers wordt gedragen over de hele wereld. Van jassen tot T-shirts tot sokken, Mystic heeft het in zijn assortiment.

Mystic Kiteboarding Kitesurfshop

Mystic Boarding bewijst al meer dan 20 jaar dat zij wetsuits, trapezes, neopreen accessoires en kleding maken van de hoogste kwaliteit. Vrijwel alle producten van Mystic zijn direct uit voorraad leverbaar. Mocht er iets niet leverbaar zijn, dan zullen wij samen met Mystic ons best doen om jou het product te kunnen leveren!

Mystic youtube Reviews

Mystic youtube reviews

Kitemana heeft over een aantal producten van Mystic een video gemaakt, waarin uitleg wordt gegeven over de nieuwe materialen. Klik op de link hieronder voor onze Youtube pagina!

Mystic youtube reviews

Toegevoegd aan winkelmand

for
Subtotaal € 0,00
Verzendkosten NL € 0,00
Totaalbedrag (incl 21% BTW) € 0,00

U heeft geen product(en) in uw winkelwagen


Hoe kunnen we je helpen?

Bezoek de klantenservice voor advies

Jouw cookie voorkeuren

We gebruiken data en cookies om jou de beste ervaring en aanbiedingen op onze website, media en via onze advertenties te geven. Als je hiermee akkoord gaat, druk dan op de groene acceptatie knop! Voor meer informatie, klik hier of wijzig instellingen naar jouw voorkeur.

Functionele

Altijd actief

Cookies die noodzakelijk zijn voor een goed functionerende website. Deze cookies zijn noodzakelijk om in te kunnen loggen, een aankoop te doen en soortgelijke activiteiten.

Analytics cookies

Om inzicht te krijgen in het functioneren van onze website en hoe we dit kunnen verbeteren. Waarmee we jou een betere ervaring op onze website kunnen bieden. Plaatsen we graag analytics cookies en verzamelen we analytics data.

Advertentie cookies

We willen jou de meest relevante communicatie op onze website en over andere digitale media en advertenties bieden. Om onze reclame en dergelijke communicatie te optimaliseren, plaatsen we graag advertentie cookies en verzamelen we promotionele data.

Gegevensdeling

Om de prestaties van onze advertentiecampagne te kunnen meten, hebben we inzicht nodig in wat goed werkt en wat minder goed werkt. Om jou de beste reclame-ervaring te bieden, delen we gebruikersgegevens met onze advertentieplatforms zoals Google en Meta.

Personalisatie cookies

We willen graag onze advertenties optimaliseren gebaseerd op jouw bezoek en activiteiten op onze website. Daarvoor plaatsen we cookies die dat inzichtelijk maken.Zo kunnen we onze reclame aanpassen aan jouw interesse en krijg je dus als eerste de beste aanbiedingen relevant voor jou door.

Cookie - and Privacy beleid