- Shipping 1-2 working days
0

Kitemana's kite repair center

Kite reparatie Kitemana

Kitemana is de specialist voor het repareren van je kite. Je kunt hem langsbrengen of gratis opsturen naar ons en je kite is binnen 5 werkdagen weer bij jou, zodat je snel weer het water op kan!

Er kunnen natuurlijk verschillende dingen kapot gaan aan je kite die we kunnen maken. De verschillende reparaties die wij kunnen uitvoeren zijn:
- Doek reparaties
- Leading Edge reparaties
- Bladder en ventiel reparaties (lekkage)
- Bar reparaties
Om deze reparaties te kunnen uitvoeren hebben we de beste materialen, machines, kennis en ervaring in huis!

Doek en Leading Edge reparaties

Heb je een scheur of een gaatje in je kite? Dan kunnen we deze maken doormiddel van een doekreparatie. We hebben veel verschillende kleuren Dacron en Ripstop (materiaal waar het doek van is gemaakt) in huis om te zorgen dat we je kite netjes kunnen repareren in dezelfde kleur als orgineel.

Bladder reparaties


Is je kite ontploft of ventiel lek? Dan kunnen we dit op verschillende manier maken. Bij een klein scheurtje kunnen we de bladder opnieuw sealen. Soms is dit niet meer mogelijk omdat de schade te groot is. We kunnen dan een nieuwe bladder maken en deze plaatsen. We beschikken over bijna alle afmetingen van bladders van alle fabrikanten. Deze kan je ook los bestellen en zelf in je kite zetten, vertel ons welke bladder je nodig hebt en je hebt hem binnen drie dagen in huis! Daarnaast kan het zo zijn dat je ventiel kapot is en lekt, deze kunnen we vervangen door een orgineel nieuw ventiel.

Bar reparaties

Lijn gebroken of depowerkoord versleten? We kunnen alle soorten lijn op maat maken hoe jij het nodig hebt. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook orginele lijnen voor je bestellen, van onze huidige merken hebben we al deze lijnen op voorraad!

Blijf van onze reparatie activiteiten op de hoogte door ons te volgen op Facebook en je in te schrijven op onze nieuwsbrief