- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Slingshot Wave SST 2017

Wave / Surf kite

De Slingshot Wave SST 2017 is de tweede jaargang van deze zeer goede wave kite. De Wave SST heeft de juiste performance voor het rippen van golven. De belangrijkste zijn een goede downwind drift, wat zorgt voor het "ultieme surf gevoel" zonder dat je kite hard aan je trekt en de kite draait snel en direct om zijn as.

Nieuw voor 2017 is de uitbreiding van de maten de Wave SST is nu verkrijgbaar van 4m t/m 12m. Daarnaast hebben ze op de Wave SST nu ook de IRS bridle toegepast die ook op de RPM zit voor een nog sneller en directere kite en bar gevoel. Koop de Slingshot Wave SST samen met de nieuwe Slingshot bar deze vind je hier.

De Slinsghot Wave SST is te besturen met de Slingshot Compstick bar, deze vierlijns bar werkt simpel en heeft een zeer veilig single flagout safety systeem. Je kunt kiezen voor de Slingshot Compstick Sentinel met depower boven de bar (raden wij aan!) of de Compstick Guardian met depower onder de bar. Meer info over de Sentinel bar vind je hier en over de Guardian bar hier. Wij raden de Slingshot Compstick Sentinel bar aan op de Wave SST, kies voor de maten 4 t/m 9 meter een 17" en voor de maten 8 t/m 12 meter de 20" bar.

Slingshot wave SST 2017 featuresSlingshot Wave SST 2017

Heb je nog vragen over de Slingshot Wave SST 2017, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!