- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Slingshot Rally 2017

Allround / Freeride kite

De 2017 Slingshot Rally is een allround freeride kite die geschikt is voor alle omstandigheden en ieder type kitesurfer. De Rally is breed inzetbaar en maakt hem daarom geliefd bij beginners en gevorderde.

De kite heeft een vijf strut ontwerp wat zorgt voor een enorme stabiliteit. De bridles zijn zonder katrollen wat ervoor zorgt dat de kite snel en direct aanvoelt. Door de ronde leading edge is de Rally zeer gemakkelijk te herstarten uit het water of van het land.

Nieuw voor 2017 zijn een aantal dingen, de maten 8, 9 en 10 zijn geometrisch verbeterd en hebben dunnere struts gekregen wat zorgt voor een mooier doek. Daarnaast is de trailing edge aangepakt met een nieuwe Teijin T2 doek wat ervoor zorgt dat de kite steviger is en minder klappert. Ook zijn de ventielen van het 'one-pump' systeem steviger geworden waardoor deze veel minder snel kapot gaan. En als laatste zijn er kevlar panelen aangebracht op de leading edge waar de bridle langs loopt om slijtage te voorkomen.

De Slingshot Rally 2017 is te besturen met de Slingshot Compstick Guardian en de Sentinel bar. De Slingshot Sentinel bar heeft het depowersysteem boven de bar (wij raden deze bar aan op de Rally 2017!) en de Guardian heeft depower onder de bar.

Slingshot Rally 20172017 Slingshot Rally

Heb je nog vragen over de Slingshot Rally 2017, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

Let op: ons WhatsApp nummer is gewijzigd naar: +31 (0) 71 40 811 54