- Shipping 1-1 working days
0

Ozone C4 V6 2016

Freestyle / Wakestyle C-kite

De Ozone C4 2016 is de zesde generatie en heeft dit jaar een flinke aanpassing gehad, je kan de C4 zo varen als je gewend bent met bridles maar deze kan je er ook afhalen en een vijf lijns kite van maken. De C4 is dus een echte C-kite geworden. Wat betekend dat de C4 er op freestyle/wakestyle niveau er aardig op voorruit gaat. De C4 heeft een goede pop waardoor hij zich dus goed leent voor uitgehaakte tricks en dikke kiteloops. Ozone kites worden gemaakt in hun eigen fabriek en met de sterkste materialen. Zodra de eerste C4 in het land is zal er bij ons een 9m te testen zijn!

4-lijns setup
De vorige vijf versies van de C4 waren met 4-lijns setup en bridles, de C4 wordt dan ook standaard geleverd met de setup. Dit bied het beste van twee werelden, je hebt de voordelen van een C-shape zodat hij snel stuurt en de voordelen van de bridles, zoals meer depower. Ook kan je in de vierlijns setup nog kiezen voor freestyle of freeride mode. Het verschil van deze opties zit hem voornamelijk in bardruk en doodmoment in de kite. Deze instellingen zijn puur persoonlijk, ga er dan ook zelf mee aan de slag om te zien wat jij het lekkerst vindt varen.

5-lijns setup
De echte C-kite is terug bij Ozone en wel met de C4 met vijf lijns setup. Deze optie kan je zelf ombouwen door de bridles eraf te halen en de vijfde lijn te bevestigen aan de bar. Op het moment dat je dit doet heb je niet meer de vertraging in de bridle en is de kite ineens echt heel snel. Het verhoogt de pop en de kleinste bar aanraking zorgt voor een directe stuurbeweging. De kite heeft minder depower bij deze setup, het herstarten blijft makkelijk gaan met behulp van je vijfde lijn.

Ozone C4 V6 2016 setupHeb je nog vragen over de Ozone C4 2016, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

Covid-19 Updates: Webshop geopend en Megastore beschikbaar voor reparaties en afhaal | Lees meer