- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

F-One Bandit 9 2016

All-round / Freeride

4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 14m, 17m

De F-One Bandit 9 is een all-round freeride kite die is geschikt voor alle omstandigheden. De inmiddels negende generatie maakt de bandit niet meer weg te denken van welke spot dan ook. De kite is erg stabiel, vaart soepel en heeft een goede drift wat nodig is voor in de golven. De kite is dan ook prima geschikt voor alle type riders, of je nou freerider, golfrider of beginner bent.

Nieuw voor 2016
Voor 2016 is er gewerkt aan een nog betere en snellere depower. De vorm van de kite is iets strakker waardoor de kite nog stabieler is geworden. De trailing edge is aangepast met een dunnere maar stevigere stof waardoor hij lichter is en minder klappert.

Ook zijn de grote maten verschillend van de kleine geworden, zo is de 11m aangepast dat ze goed presteren met minder wind. De 8m, 9m, en 10m zijn de standaard maten en worden natuurlijk het meest gebruikt. De 5m, 6m en 7m hebben wat meer eigenschappen gekregen specifiek voor in de golven. Zo is het depoweren makkelijker en gaat sneller met een kleinere bar beweging, voor het optimale surfgevoel.

Hangtime
De Bandit brengt je op hoogte, door de kite goed in te sturen naar 12 uur en je bar aan te trekken voel je goede lift en ga je ook daadwerkelijk hoog! De bandit staat ver naar voren en zal je daarom vooral omhoog trekken inplaats van naar voren, dit zorgt voor soepele en makkelijke landingen.

Golven
De kite is snel en reageert direct dit maakt het een goede kite voor in de golven. Daarnaast heeft hij veel drift op het moment dat je met de wind mee vaart op een golf, dit zorgt ervoor dat de kite stabiel in de lucht blijft hangen.

Eigenschappen
  • Vaart makkelijk tegen de wind in
  • Makkelijk herstarten van de kite
  • Goede depower
  • Drift goed met je mee in de golven
  • Hoog springen gaat bijna vanzelf
  • Heb je nog vragen over de F-One Bandit 9 2016, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

    Let op: ons WhatsApp nummer is gewijzigd naar: +31 (0) 71 40 811 54