- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Cabrinha Switchblade 2016

All-round / Freeride Kite

De best verkochte kite ter wereld

De Cabrinha Switchblade 2016 is de best verkochte kite ter wereld, inmiddels al de elfde generatie. De kite is all-round en zeer breed inzetbaar. Met verbeterde profielen aan de low-end kant en een beetje fine tuning, de 2016 Switchblade levert het type prestaties zoals zijn fans gaan verwachten.

Het vijf strut ontwerp heeft verschillende segmenten die het doek strak houden zonder prestaties te verliezen, ongeacht de wind condities of invalshoek. De Switchblade staat bekend door zijn ernorme brede inzetbaarheid, hij presteerd goed als freeride kite en heeft veel windbereik. Ook is de hangtime van de Switchblade gigantisch. De Switchblade is te varen met Cabrinha Overdrive 1X 2016 of de Cabrinha Fixed 1X 2016 Bar.

Depower en het veiligheidssysteem staan bij Cabrinha centraal, door het loslaten van de bar verliest de kite veel druk, op het moment dat hij gecrasht is kan je hem makkelijk weer herstarten.

Eigen ervaring
De 2016 Switchblade is een alles kunner met een enorme hangtime, als je houdt van alles wat kitesurfen is zoals hoog vliegen, golven rippen of een uitgehaakte trick doen is dit jou kite! De grote maten hebben een enorme low-end wat zorgt dat je altijd kan varen. Met de 7m kan je echt hoog gaan, het record van Tom staat op 17.8m met een gigantische hangtime. De switchblade voelt heel stabiel en vertrouwd aan! Test hem zelf en ervaar...

Cabrinha Switchblade 2016

Heb je nog vragen over de Cabrinha Switchblade 2016, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

Webshop geopend en Megastore beschikbaar voor reparaties, afhaal en private shopping | Lees meer