- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Cabrinha Switchblade 2015

All-round / Freeride Kite

4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m, 11m, 12m, 14m

Na tien jaar van verfijning, is de Switchblade kite van Cabrinha niet meer weg te denken van het water. Deze All-round freeride kite is geschikt voor alle stylen en voor ieder type rider, niet voor niets is de Switchblade de best verkochte kite ter wereld. De hoge prestaties en kwaliteit van de kite is waar de Switchblade voor staat. De kite kent een enorme boots en hangtime en is zeer envoudig te herstarten. In combinatie met de Overdrive 1X bar die zorgt voor een veilige depower en safety releash kan er weinig meer gebeuren.

De Switchblade biedt maximale controle met een lichte bar beweging. De SBs high performance profielen leveren de kracht die nodig is in de lichte wind en de mogelijkheid om de kracht te dumpen bij sterke wind. Dit zorgt ervoor dat je lang kan doorvaren en nog langer op het water kan staan ongeacht wat de wind doet.

De kite heeft vijf struts en is daardoor erg stabiel, we hebben een negen meter om te testen dus maak een afspraak via de mail of telefoon!Rider Profile
De veeleisende rijder die gaat van freeriden tot freestylen tot surfen in de golven. Hoge prestaties, veelzijdigheid, en de kwaliteit zijn aan de top van hun vereisten.

Cabrinha Switchblade 2015

Heb je nog vragen over de Cabrinha Switchblade 2015, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

Covid-19 Updates: Webshop geopend en Megastore beschikbaar voor reparaties en afhaal | Lees meer