- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Best Kahoona V7 Plus 2015

All-round / Freeride Kite

De Best Kahoona V7 2015 is een allround freeride kite voor elk niveau. De zevende versie van de Kahoona is inmiddels door ontwikkeld tot een heerlijke kite van de hoogste kwaliteit. De Delta shape van de kite zorgt ervoor dat je de kite zeer gemakkelijk kan herstarten. De kite heeft een goede depower en daarom een groot windbereik. De kite heeft een goede lift en nog een betere hangtime. De kite heeft vier struts, dit zorgt voor goede lowwind eigenschappen.

De Kahoona is voorzien van een groot ventiel wat ervoor zorgt dat je hem lekker snel kan oppompen ook is de kite voorzien van een One-pump systeem. Op de wingtip van de kite zitten verschillende afstelmogelijkheden voor meer of minder bardruk, probeer verschillende settings eens uit en kijk wat jezelf het lekkerst vindt varen!

Ook in de golven laat de Kahoona je niet in de steek dit omdat hij lekker snel om zijn as draait (door de bolle vorm, delta shape). De Kahoona is er voor de rider die alles wilt dus of je nou het liefst rockt op je twintip maar soms misschien ook wel eens een surfboard pakt is dit de kite voor jou!Best Kahoona 2015

Heb je nog vragen over de Best Kahoona V7 Plus 2015, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

Let op: ons WhatsApp nummer is gewijzigd naar: +31 (0) 71 40 811 54