- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Best Kahoona V6 2014

Allround freeride kite

De Best Kahoona V6 is een allround freeride kite ideaal voor beginners die snel stappen voorwaarts willen maken! Daarnaast is de kite ook goed geschikt voor de allrounder, een kiter die graag springt af en toe een golf pakt en soms een freestyle trick doet! 3.5m kite voor €499,- (kite only €249,-) perfect voor kids vanaf 8 jaar!

Best Kahoona V6 sale

De Best Kahoona is de perfecte allrounder voor ieder niveau! De kite heeft een Delta shape wat zorgt voor het zeer gemakkelijk herstarten van de kite. De kite heeft een grote depower en een brede wind range. De kites heeft vier struts wat zorgt voor stabiliteit en een goede low-end. De kite heeft verder een goede hangtime en is zeer vriendelijk in gebruik.

Bij de kite kan je kiezen voor de nieuwe 2016 Best RED bar. Deze bar is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo zit er een nieuwe chickenloop op de bar met swivel, zodat je je powerlijnen makkelijk kan terugdraaien na een backloop of kiteloop. Depoweren kan gemakkelijk doormiddel van een trimcleat systeem boven de bar. Verder is de bar uitgerust met het single flag out systeem wat gegarandeerd staat voor veiligheid!

Best Kahoona 2014 colors

Heb je nog vragen over de Best Kahoona V6 2014, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

13-5 is het Helemvaartdag. Onze megastore in Noordwijk en de klantenservice zijn vandaag gesloten. 14-5 is de winkel weer geopend en worden alle orders verwerkt.