- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Best GP V5 2016

Freestyle C-kite

De Best GP is een freestyle C-kite gemaakt voor de rider die graag uitgehaakte tricks en kiteloops doet. De Best GP is een kite met een vijf lijns setup. De vijfde lijn zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid op het moment dat je de kite releashed. De GP is zeer bruikbaar voor uitgehaakte tricks en heeft een enorme pop en dood moment zodat je gemakkelijk de bar achter je rug kan pasen terwijl je in de lucht hangt. Zoals iedere echte C-kite heeft hij geen bridles wat zorgt voor vertraging in de reactie en het sturen.

Voor 2016 hebben ze ze de kite opgedeeld in meer segmenten zodat de kite een nog ronder profiel krijgt. Aan trailing edge is op bepaalde plaatsen het zogenaamde "Vibrition Dampening System" aangebracht wat zorgt voor een sterkere trailing edge met minder klapperen. Deze veranderingen zorgen voor een stabielere Best GP.

Met de Best GP kan je ook goed en vooral hoog springen de ernome boost die je krijgt bij take off brengt je snel omhoog. Daar eenmaal te zitten kan je genieten van de verbeterde hangtime of je in een vrijval gooien met een megaloop.

Best GP V5 2016 windrange

Best GP V5 2016 style

Best GP V5 2016

Heb je nog vragen over de Best GP V5 2016, stel ze aan onze specialist Tom Visser tom@kitemana.nl

13-5 is het Helemvaartdag. Onze megastore in Noordwijk en de klantenservice zijn vandaag gesloten. 14-5 is de winkel weer geopend en worden alle orders verwerkt.