- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Hydrofoil Aluminium Freeride F-One

It's Black Friday Week at Kitemana! Today you will receive 35% discount on all last year Twintip Kiteboards! Click here! Only on 25-11-2020!
$ 1448.67
(€1197.52)

All prices for United States are VAT Free

Levertijd 2-3 dagen

F-One Hydrofoil Freeride Aluminium

De Foil mast van F-One voor o.a. de Mitu Convertable

Ook F-One gaat natuurlijk met de trend van het Foil-kitesurfen mee. Deze Freeride Hydrofoil mast van F-One is helemaal gemaakt van lichtgewicht aluminium, wat hem super stevig maakt en natuurlijk licht in gewicht. De F-One Hydrofoil Freeride komt in twee maten, 600 & 800. Hiermee wordt de maat van de oppervlakte van de wing aangegeven. Hoe meer oppervlakte, hoe gemakkelijker en stabieler hij vaart.

F-One Hydrofoil 800
Wil je beginnen met Hydrofoil kitesurfen? Kies dan deze maat Foil uit. Deze is namelijk lekker stabiel en vaart haast vanzellf. Perfect geschikt voor de eerste meters en lekker freeriden. Daarnaast is deze Hydrofoil 800 ook goed geschikt voor bijvoorbeeld de les. De F-One Hydrofoil 800 is gemaakt van aluminium en 90cm hoog. Hierdoor vaar je gemakkelijk en snel.

F-One Hydrofoil 600
Kun je al een beetje lekker heen en weer varen en ben je meer op zoek naar een Foil die je uitdaagt? Dan is de Aluminium 600 beter geschikt. De Wing is net iets kleiner, waardoor je sneller bochten kunt maken. Hierdoor wordt de F-One Hydrofoil net iets speelser.

Hydrofoilen is natuurlijk te gek voor de dagen dat het wat minder waait. Je hebt namelijk super weinig weerstand in het water, waardoor het echt lijkt alsof je zweeft. Je hoort namelijk niet eens dat je aan het kiten bent. Hydrofoil kiten is super leuk en zal je een nieuwe uitdaging geven. Heb je een vraag over deze F-One foil mast of over hydrofoilen? Bel of mail ons dan gerust!
Vragen over een product? We helpen je graag!

  • Bel: +31 (0)71 4081154
  • Mail: tom@kitemana.nl
  • WhatsApp: 0633966929
  • Kitemana Garanties

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf 49.90
  • Gratis kado bij je bestelling
  • Related products:

    2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!