Shipping country

Language

Currency

  • Winkelwagen

Kitemana Testival 2022

Kitemana Testival 2022

Kitemana Testival 2022

Woensdag 11-5 | 15:00 - sunset | Noordwijk, KSN

Het is eindelijk zo ver! De weergoden zijn ons gunstig gezind, aanstaande woensdag ziet er super goed uit! Zon, wind en een blauw dakkie, beter kan niet. Kom woensdag 11-5 vanaf 15:00 naar de KSN in Noordwijk. Tot en met zonsondergang kan je kites en boards testen van alle grote merken. Dus vraag even iets eerder vrij van je werk, breng de kinderen naar de oppas en kom gezellig langs. Bij de surfclub is het mogelijk een huisgemaakte vega-risotto daghap te bestellen en onze buren van de Bries Beachclub maken de heerlijkste bugers! Check het tapje 'location' voor het adres en parkeer opties.

De dagen worden langer en we kunnen de zomer al bijna voelen. Wij zijn meer dan klaar voor het nieuwe kitesurfsezoen en trappen dit jaar af met een mega grote testdag! Kites, kiteboards, trapezes, surfboards en meer van alle grote merken zijn te testen tijdens het Kitemana Testival.

Neem even de tijd en bekijk de introductie movie van alle merken die aanwezig zullen zijn. North, Cabrinha, Ozone, Airush, F-One, Naish, Duotone, Reedin, Slingshot, Appletree, Brunotti en Lieuwe.

Het uitkiezen van een nieuwe kite of nieuw kiteboard kan soms lastig zijn doordat er vaak een paar dagen tussen het testen zit van je twee favoriete kites en je alweer bent vergeten hoe je vorige kite aanvoelde. Neem daarom op ons testival ongeveer 15 minuten per kite de tijd om even goed te voelen wat de kite doet, en pak daarna snel een andere zodat je perfect het verschil kan aanvoelen. Zo maak jij de beste keuze met betrekking tot je gear voor het nieuwe kitesurf seizoen! Check hier het Testival facebook evenement voor alle updates en de uiteindelijke datum!

BEKIJK ALVAST ALLE NIEUWE 2022 KITES VAN DE VERSCHILLENDE MERKEN >>>