- Shipping 1-1 working days
0

Duotone Kiteboarding

Sinds augustus 2018 kan je bij Kitemana je Duotone Kiteboarding kitesurf spullen bestellen. Het ontstaan van Duotone is gepaard gegaan met de nodige rumoer en media aandacht binnen de kitesurf wereld. Nu al heeft Duotone een plek ingenomen binnen de topmerken van kitesurf wereld. De Duotone kites, boards, barren en andere kitesurf accessoires zijn ontwikkeld en getest in het Duotone Mothership (Oostenrijk), het Duotone hoofdkantoor. De Duotone kitesurf gear behoort tot de hoogste kwaliteit kitesurf producten op de huidige kitesurf markt. Team riders als moderne kitesurf legendes zoals kiteloop en freestyle koning Aron Adlow, strapless keizer Airton Cozzolino Lopes en freeride held Tom Hebert zijn onderdeel van het team dat jaar rond de nieuwste kitesurf innovaties en technieken van Duotone Kiteboarding testen in de meest extreme omstandigheden. Check hier alle Duotone kitesurf spullen zoals de Duotone Vegas, Dice, Evo, Rebel en boards zoals de Jaime, Team Series en Textreme uitvoeringen. Bekijk hier het gehele Duotone Kiteboarding kitesurf assortiment of Lees meer ».

Categorie

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

On Sale

Geschikt beginner

Jaar

Geslacht

Maat

Toon meer

Kite Maat

Toon meer

Aantal Struts

Kite Kleur

Toon meer

Kleding Maat

Bar Maat

Lijn Lengte

Toon meer

Twintip Maat

Toon meer

Surfboard maat

Toon meer

Constructie

Bindingen Maat

Toon meer

Kleur

Toon meer
Filter
Jaime 2022 Kiteboard
Jaime 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€699.00
Jaime SLS 2022 Kiteboard
Jaime SLS 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€1099.00
Select 2022 Kiteboard
Select 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€679.00
Click Bar 2022
Click Bar 2022Duotone Kiteboarding
€659.00
Neo SLS 2022 Kite
Neo SLS 2022 KiteDuotone Kiteboarding
€1449.00
Rebel SLS 2022 Kite
Rebel SLS 2022 KiteDuotone Kiteboarding
€1719.00
Trust Bar 2022
Trust Bar 2022Duotone Kiteboarding
€479.00
Dice SLS 2022 Kite
Dice SLS 2022 KiteDuotone Kiteboarding
€1609.00
Juice D-LAB 2022 Kite
Juice D-LAB 2022 KiteDuotone Kiteboarding
€2999.00
Select SLS 2022 Kiteboard
Select SLS 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€1099.00
Soleil 2022 Kiteboard
Soleil 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€679.00
Soleil SLS 2022 Kiteboard
Soleil SLS 2022 KiteboardDuotone Kiteboarding
€1099.00
Vegas 2022 Kite
Vegas 2022 KiteDuotone Kiteboarding
€1499.00
Fish D/LAB 2022 Surfboard
Fish D/LAB 2022 SurfboardDuotone Kiteboarding
€1299.00
Wam D/LAB 2022 Surfboard
Wam D/LAB 2022 SurfboardDuotone Kiteboarding
€1299.00
Whip D/LAB 2022 Surfboard
Whip D/LAB 2022 SurfboardDuotone Kiteboarding
€1299.00
1 - 16 van 16Producten per pagina:

Duotone Kiteboarding Online kopen

De kitesurf materialen van Duotone waaronder de kites, kiteboards, surfboards en kitesurf barren zijn van top kwaliteit en daardoor behoort Duotone met recht tot de A-merken binnen de kitesurfsport. Een merk bouw je niet zo maar en aan kwaliteit gaat een heel proces vooraf. Op deze pagina kan je de geschiedenis lezen van het kitemerk Duotone, hoe het zich ontwikkeld heeft en waarom wij erg enthousiast zijn over het merk Duotone. Via onderstaand menu kan je snel navigeren naar:

 • Duotone Kiteboarding kitesurf merk
 • Duotone Kiteboarding Ontwikkeling
 • Duotone kiteboarding kitesurfshop
 • Duotone Kiteboarding Kitesurf Merk

  Het ontstaan van Duotone kiteboarding ging niet zonder slag of stoot. In 2017 begonnen de geruchten dat het toen nog bestaande kitemerk van het Oostenrijkste Boards & More North, niet verder zou gaan onder de naam North kiteboarding. Uiteindelijk is na maanden lange speculatie over verschillende merknamen voor het ‘nieuwe’ kitemerk van Boards & More de kogel door de kerk gegaan en is Boards & More met North verder gegaan onder de nieuwe merknaam Duotone Kiteboarding. Duotone was al een merknaam van Boards & More waaronder ze snowboards produceerde. In essentie is er eigenlijk weinig veranderd. De designers zijn gebleven, Duotone Kiteboarding heeft dezelfde passie voor kitesurfen en produceert nog steeds met dezelfde kwaliteit, zo niet beter, dezelfde model namen kites en boards zoals de Duotone Vegas, Duotone Evo, Duotone Neo, Duotone Jaime.

  De kites van Duotone staan zonder twijfel aan de top van de kitesurf ladder. Prestaties van wereldformaat zijn behaald aan bijvoorbeeld de Duotone Vegas en Duotone Neo. Zo laat Lasse Walker tijdens de King of the Air in Zuid Afrika jaarlijks de meest extreme kiteloops zien. Ook in het strapless freestyle is Duotone niet te volgen. Airton doet werkelijk waar de lijpste, niet bij te houden, strapless freestyle tricks vliegend aan de Duotone Neo en varend op het Duotone Pro Voke strapless freestyle kiteboard.

  De product geschiedenis van het kitesurfen van Duotone gaat terug naar 2001. Maar nog eerder in 1957 is Lowell North begonnen met het merk wat zich specialiseerde in zeilen. Later werd de interesse in het windsurfen getrokken en produceerde de voorloper van Duotone windsurf zeilen. Al snel, in de negentigerjaren, werd de potentie van het kitesurfen onderkend. En in 2000 werd uiteindelijk, onder leiding van Ken Miller, David Johnson en Till Eberle, de eerste kite uitgebracht onder de naam van de voorloper van Duotone kiteboarding: de Rhino 1. En we weten nu dat er nog vele klassiekers van kites zouden volgen zoals de Duotone Vegas, Duotone Rebel, Duotone Neo en meer. Allemaal ontstaan vanuit dezelfde passie voor de kitesurfsport. In het verleden heeft Boards en More een grote zoektocht gehouden naar de plek waar de Duotone kites gemaakt konden worden met de hoogste kwaliteit en dat uit zich tegenwoordig in Duotone kitesurf producten van de aller hoogste kwaliteit.

  Duotone Kiteboarding Ontwikkeling

  Zonder ontwikkeling en innovatie kom je nergens. De kitesurf sport is zeer afhankelijk van materiaal waaronder de kites en kiteboards. Heb je goed materiaal dan is kitesurfen leuker en gemakkelijker. Maar al dit ‘high-tech’ kitesurf materiaal waar we tegenwoordig mee varen was er natuurlijk niet in één keer. Daar is een lange ontwikkeling aan vooraf gegaan en we zijn benieuwd waar de ontwikkeling van kitesurf materialen in de toekomst heen zal gaan.

  Duotone Kiteboarding Kites

  Duotone Kiteboarding heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling van kitesurf kites binnen de kitesurf wereld. De eerste kite die het bedrijf achter Duotone kiteboarding ontwikkelde was de Rinho 1. In die tijd een ware voorloper. Een 4-lijns C kite met gesegmenteerde leading edge. Al snel volgde de nog steeds zeer geliefde North Vegas, de kite die het langste in het kitesurf assortiment van Duotone te vinden is. Na de Vegas is de Duotone Rebel de langst lopende kite in de Duotone kitesurf range. De Rebel wordt geleifd om zijn heerlijke freeride eigenschappen en lange hangtime om een ongelofelijke variatie aan freestyle kitesurf truckjes aan te doen. De Dutone Evo kite is al jaren een vaste waarde op het gebied van allround wave en beginner kite. Sinds een aantal jaren vinden we de Duotone Neo in het assortiment. Deze kite is ontwikkeld vanwege de steeds groter wordende groep aan kitesurfers die zich alleen bezig houden met wave riden. Ook zien we dat de Duotone Neo door een aantal kitesurf scholen gebruikt wordt als les kite. En dan hebben we nog de Duotone Dice. De Duotone Dice is aan een ware opmars bezig binnen een hele grote groep gevorderde kitesufers. De Duotone Dice is door Duotone ontwikkeld als freestyle/ wave kite. Maar wordt geroemd door onder ander Lasse Walker en Gijs Wassenaar (waar op dit moment het WOO wereld record mee is gesprongen) voor de fijne pull, lange hangtime en kiteloops met veel controle. Duotone bewijst dat zij met alle kites de juiste ontwikkeling doormaken en zelfs op disciplines presteren waar ze in eerste instantie niet voor bedoeld waren.

  Duotone kiteboarding kiteboards

  Naast de Duotone kites staat de ontwikkeling bij de Duotone boards ook zeker niet stil. Voor elk kitesurf niveau en elke kitesurf stijl heeft Duotone een board dat daar perfect bij past. Van twintip kitesurf board tot golfsurf of directional surfboard. De boards van Duotone varen als geen ander en hebben een Oostenrijkste kwaliteit. Waren de kiteboards eerst vlak met weinig channels, zitten ze nu vol met de laatste technologieën binnen het kitesurfen. De laaste grote innovatie van Duotone in de kiteboards is de 3D ontworpen en uitgesneden double diffusor die je terug kan vinden in onder andere de Duotone Jaime en Duotone Team serie kiteboards. Deze bodem geeft je nog meer grip en zachtere landingen! En de space flex uiteinden van je board waardoor je het choppy water nog makkelijker door vaart. Duotone kiteboarding zal blijven innoveren in de kitesurf sport en wij zullen de innovaties met open armen ontvangen.

  Duotone Kiteboarding Kitesurf Shop

  Duotone kiteboarding heeft het afgelopen jaar bewezen kites, kiteboards en kitesurf accessoires te maken van een kwaliteit die je mag verwachten van een A-merk. We testen zelf alle kites en kiteboards. Kitemana heeft een grote voorraad aan Duotone kites, kiteboards, barren en meer direct uit voorraad leverbaar. Is je Duotone kite of kiteboard even niet op voorraad? Geen stress, we kunnen je Duotone kite product altijd bestellen en hebben het snel in onze kiteshop.

 • Ga naar de Duotone kites

 • Ga naar de Duotone kiteboards

 • ⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10