- Delivery 1-1 working days
0

Pickle Wax Remover Dewax.it

Vanaf
14.00
Direct leverbaar

Team Chow"s Pickle wax verwijderaar

Snel en gemakkelijk je wax van je surfboard afhalen

Deze gifgroene "Pickle" is de enige in zijn soort en ontwikkeld om de surfwax van je (kite)surfboard af te halen. Dit lekker ruikende augurkje is niet alleen groen van kleur, maar ook nog eens groen voor het milieu. Hij is namelijk helemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Zelfs het plastic zakje waar hij inzit is biologisch afbreekbaar. Daarnaast gaat 1% van de totale omzet van Team Chow rechtstreeks naar het goede doel, als dat niet groen is weten wij het ook niet meer.

De Pickle is vrij van chemicaliën en scrubt zonder moeite de laatste waxresten van je board af. Team Chow"s Pickle is effectief op iedere waxsoort en op elk soort surfboard. Schraap eerst even de meeste wax van je board af middels de meegeleverde "Flex Comb". Als dit gelukt is, wordt het tijd om de pickle in te zetten. Wrijf hard met de pickle over de resterende waxdeeltjes en ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ga door tot je surdboardje weer helemeaal glimt en er als nieuw uitziet.

De pickle is de allerbeste om alle wax veilig van je boardje af te krijgen. Redenen om de wax van je board af te halen kunnen zijn om bijvoorbeeld een reparatie uit te voeren of een betere grip te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om je surfboardje een flinke beurt te geven! De Pickle surfwax verwijderaar wordt gebruikt door veel golfsurfers, van beginnende rookie tot pro. Een stukje gereedschap dat bij iedere surfer thuis hoort.

Pickle wax remover


Vragen over een product? We helpen je graag!

 • Bel: +31 (0)71 4081154
 • Mail: tom@kitemana.nl
 • WhatsApp: +31 (0)71 4081154
 • Kitemana Garanties

 • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
 • Gratis bezorging vanaf 49.90
 • Gratis kado bij je bestelling
 • Related products:

  Original Wax

  Original Wax
  Sticky Bumps

  € 2.99

  Wax Remover

  Wax Remover
  Dewax.it

  € 9.95

  Day-Glo Wax

  Day-Glo Wax
  Sticky Bumps

  € 2.99