- Delivery 1-1 working days
0

Switchblade + Spectrum 2021 Kitesurf Set Cabrinha

Vanaf
€2486.00 1719.00

Cabrinha Switchblade + Spectrum 2021 Kitesurf Set

Kiteset voor ultieme progressie van Cabrinha

Met deze set zal elke kiter hoe dan ook onwijs veel progressie mee maken! Deze set is voor beginners, maar zorgt ervoor dat je onwijs snel progressie gaat maken en binnen no time je eerste backrolls en frontrolls land! De Switchblade is een vijf strut kite waarmee ongekende hoogtes bereikt kunnen worden. De vijf struts zorgen naast ongekende hoogtes ook nog eens voor een stabiel en voorspelbaar karakter, waardoor de Switchblade ook uitermate geschikt is voor beginners. Ook de Spectrum biedt de veelzijdigheid die nodig is voor progressie. De Spectrum is een kiteboard waarbij de focus ligt op all-round performance. Het kiteboard komt makkelijk upwind dankzij de vlakke rocker, maar belemmerd je sprongen zeker niet! Dankzij de zachtere flex is de Switchblade ideaal voor de chop en zorgt ervoor dat je oud kunt worden zonder knieblessures. De combinatie van deze kite met de Spectrum maken deze set het ultieme progressie van Cabrinha!

Cabrinha Switchblade 2021 Kite

All-round Freeride / Big Air Kite
De Cabrinha Switchblade is een kite die niet meer van het water af te denken is! Deze kite is super veelzijdig en daarom één van de meest populaire kites van het merk. De Switchblade is geschikt voor beginners dankzij een super stabiel karakter, maar ook vergevorderde kiters varen met de Switchblade omdat je hiermee ongekende hoogtes zult bereiken. De Cabrinha Switchlade 2021 kite heeft 5 struts waardoor hij zeer stabiel in de lucht blijft staan in de meest vlagerige omstandigheden.

Als het gaat om een kite die prestaties en veelzijdigheid combineert, dan denken wij al snel aan de Cabrinha Switchblade. De grootste prestaties in de kitesurfsport zijn behaald met een Switchblade. Dit is niet alleen een bewijs van de high-end prestaties van de Switchblade, maar ook van de betrouwbaarheid, voorspelbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. De Cabrinha Switchblade voelt direct vertrouwd in de handen, waardoor jij jezelf kan pushen om hoger te gaan en super snel progressie te boeken.

Ben je net begonnen aan deze fantastische sport en ben je op zoek naar een kite die gewoon betrouwbaar is, gemakkelijk vaart en gemakkelijk te herstarten is? Ook dan is de Cabrinha Switchblade te gek! Niet voor niets is dit één van de meest populaire kites onder beginners. De Switchblade 2021 is klaar om je niveau te boosten!

Cabrinha Spectrum 2021 Kiteboard

All-round Freeride / Beginner kiteboard
De Cabrinha Spectrum 2021 is een super all-round kiteboard waarmee je in alle omstandigheden lekker kan cruisen. Dit kiteboard zorgt ervoor dat je moeiteloos tegen de wind in zult varen en zal je progressie niet in de weg staan! Dat komt door de vlakke rocker van de Cabrinha Spectrum 2021. De vlakke rocker is door Cabrinha gecombineerd met een zacht flex patroon. Het zachte flex patroon is ontstaan door de combinatie van een houten kern en de glasvezel constructie van de Cabrinha Spectrum. Hierdoor vaart de Cabrinha Spectrum super comfortabel in alle omstandigheden zo ook in choppy omstandigheden. In de bodem van de Spectrum 2021 heeft het kiteboard een enkele concaaf voor grip.

De Cabrinha Spectrum 2021 is het ideale beginners kiteboard waar je super comfortabel je eerste meters mee zal varen, hoogte lopen geen probleem zal zijn én jij je eerste sprongen mee kan landen.

Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Trimlite 2021 Bar

Verstelbare bar met simpel design en clam cleat depower van Cabrinha
Een simpel en clean design is vaak het beste design. Dat is wat Cabrinha ook dacht bij het ontwikkelen van deze Cabrinha Overdrive Quickloop 1X Trimlite bar. Het verschil met de Modular bar van Cabrinha is dat deze Quickloop bar een vaste, niet uitwisselbare chickenloop heeft.

De Overdrive Quickloop 1X Trimlite bar is te verstellen in breedte met een nieuw Overdrive systeem. Dit systeem werkt met een insert welke verwerkt zit in de nieuwe zachte bar uiteinden. Aan de insert zit de stuurlijn vast gemaakt. De insert kan je uit het baruiteinde trekken en meer naar binnen of buiten plaatsen. Hierdoor kan je de bar, afhankelijk van de maat, verstellen van 44 – 52 cm of 52 – 60.

De vaste quickloop heeft een standaard grootte waar je ook mee uit kan haken voor freestyle tricks. Door de bar heen loopt een enkele PU tube. Hierdoor heb je maar één lijn door je bar heen lopen. Boven de chickenloop zit een swivel waarmee je je powerlijnen uit elkaar kan draaien. Deze Cabrinha Overdrive Quickloop werkt met een trimlte depower systeem. Dit trimlite systeem maakt gebruik van een clam cleat depower. Je trekt dit koord naar je toe voor depower en maakt het koord langer om weer meer power in je kite te krijgen. Super makkelijk! De V splitsing van de Quickloop Trimlite zit laag zodat je een zo direct mogelijk gevoel hebt met je Cabrinha kites. De bar is ook op alle andere kites te varen met lage V splitsing. De Overdrive Quickloop 1X Trimlite 2021 is voorzien van nieuwe flexibere EVA baruiteinde. Goede updates voor 2021 en nog steeds een van de beste 4 lijns barren op de markt!

Kitemana Pads and Straps

Comfortabele universelde kiteboard bindingen
De Kitemana pads en straps zijn zo licht als een veertje en bieden je een heerlijk comfort en grip tijdens het kiten. De voetpads hebben een opstaande rand bij de tenen zodat je veel grip krijgt tijdens de afzet en tijdens het neerkomen met hoge snelheden. Daarnaast bieden ze je een heerlijke demping bijvoorbeeld bij het varen door chop. Daarnaast zorgt de binding voor veel controle en boardgevoel voor optimale performance. De straps zijn verstelbaar doormiddel van een klittenband strap en hebben een zachte neopreen binnenvoering voor comfort en grip. De Kitemana pads & straps is een heerlijke set, welke op haast ieder kiteboard past!

Cabrinha Switchblade + Spectrum 2021 Kitesurf Set

Vragen over een product? We helpen je graag!

 • Bel: +31 (0)71 4081154
 • Mail: tom@kitemana.nl
 • WhatsApp: +31 (0)71 4081154
 • Kitemana Garanties

 • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
 • Gratis bezorging vanaf 49.90
 • Gratis kado bij je bestelling
 • Related products:

  Spectrum 2021 Kiteboard

  Spectrum 2021 Kiteboard
  Cabrinha

  499.00 € 374.00

  Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set

  Moto + Spectrum 2021 Kitesurf Set
  Cabrinha

  2436.00 € 1690.00