- VAT free for this country - Shipping 1-3 working days
0

Diamond V5 2020 KiteboardAirush

$ 406.74
(€338.02)

All prices for United States are VAT Free

Levertijd 2-3 dagen

Airush Diamond V5 2020 Kiteboard

Allround kiteboard voor de lichtere kitesurfer met smallere stance

De Airush Diamond V5 is een ultiem freeride kiteboard voor de lichtere kitesurfer. Hierdoor is de Diamond voor veel vrouwen een heerlijke twintip, en dat is niet alleen vanwege het design ;). De Airush Diamond heeft een aantal aanpassingen ten opzichte van een traditioneel kiteboard wat erg fijn is voor de wat kleinere en lichtere kitesurfer.

Op het eerste gezicht lijkt de Airush Diamond V5 een twintip kiteboard als alle andere. Maar als je goed kijkt dan zijn er toch een aantal veschillen. Zo heeft de Airush Diamond V5 minder afstand tussen de pads dan bij een normaal kiteboard. Hierdoor ontstaat een smallere stance voor als je niet van die lange benen hebt. Ook heeft de Diamond meer flex waardoor je minder zwaar hoeft te zijn om het voordeel van de comfortabele flex te ervaren. De wat smallere outline maakt het mogelijk om lekker hard aan te kanten. Door deze aanpassingen geeft de Airush Diamond V5 net zo veel performance aan de lichte kitesurfer als een normaal kiteboard zou doen. De gemiddelde rocker maakt hoogte lopen makkelijk, en zorgt er tegelijkertijd voor dat je comfortabel wordt opgevangen na een sprong. Met de Airush Diamond kan je alle vaarstijlen ontdekken die het kitesurfen je te bieden heeft.

De constructie waaruit de Airush Diamond V5 is opgebouwd bestaat uit een Airush Multizone Biotech paulownia houten kern met een AR glasvezel laag. De AR glass laag gaat de torsie flex tegen waardoor je een meer premium en direct kiteboard krijgt resulterend in meer pop en betere landingen. De inserts van de Airush Diamond V5 zijn met 2.0 ABS verstevigd, dus je hoeft niet bang te zijn dat die los schieten.

 Airush Diamond V5 2020 Kiteboard

Vragen over een product? We helpen je graag!

  • Bel: +31 (0)71 4081154
  • Mail: tom@kitemana.nl
  • WhatsApp: 0633966929
  • Kitemana Garanties

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf 49.90
  • Gratis kado bij je bestelling
  • 2020 KITE INRUILACTIE: Scoor nu tot maar liefst 50% korting op een gloednieuwe 2020 kite bij inruil van je oude kite! Check hier de actie!