0

Asylum 2016 KiteboardSlingshot

565.00 229.00

Direct leverbaar

Slingshot Asylum 2016

Freestyle kiteboard

134 cm / 138 cm / 141 cm

De Slingshot Asylum 2016 is een freestyle kiteboard geschikt om zowel met boots als met straps te varen. Met een agressieve rocker, breed profiel en flexibele houten kern, levert de Asylum enorme pop. De laser gesneede channels in de onderkant van het board zorgen voor een goede grip, je kan het board zowel met als zonder vinnen varen op het moment dat je over obstakels heen wilt. Het bekende Fasttrack systeem van Slingshot zorgt ervoor dat je je boots op de manier op je board kan plaatsen waar jij van houdt! Net als alle Slingshot twintips wordt de Asylum in de eigen fabriek in de Verenigde States gebouwd.40/60 - Super schokbestendig rails gebouwd om keihard te gaan. De 60/40 rails zijn stijver met een boxier rand om meer oppervlak voor een pak slaag, stevige grip en het gemakkelijk loskomen bij een sprong.

Slingshot Refraction 2016 eigenschappen

Fast Track - Slingshotss bewezen, gepatenteerde montage systeem biedt onbegrensde aanpassing aan de positie van je boots. Inclusief universele montage hardware.

Slingshot fasttrack

Laser gesneden Channels - Als gevolg van de lasersnijmachine (serieus een FREAKIN LASER), al de boards zijn voorzien van een meer precisie constructie. Deze rails helpen voor cleanere takeoffs en smoother landings, betere respons en meer stabiliteit.

Slingshot channels

Singleshot Fusion Sidewall - Dezelfde technologie in hoge hardheid urethaan skateboard wielen zijn ook gebruikt in de rail van de Asylum. Het innovatieve productieproces giet de rail in de boards.

Slingshot rail


Vragen over een product? We helpen je graag!

  • Bel: +31 (0)71 4081154
  • Mail: tom@kitemana.nl
  • WhatsApp: 0633966929
  • Kitemana Garanties

  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf 49.90
  • Gratis kado bij je bestelling