0

Ben Wilson

Ben Wilson Surf (BWS) is een kite merk uit Australië wat zich als enige merk ter wereld puur alleen richt op het golfrijden. Ben Wilson Surf maakt kites en surfboards voor alle verschillende soorten omstandigheden in de golven. Ben Wilson is zelf één van de beste waveride kiters ter wereld en weet als geen ander wat je nodig hebt om lekker te kunnen rippen. Als surfers is het merk 100% toegewijd aan het creëren van de hoogste kwaliteit producten op de markt en streven ze er altijd naar om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen. Jarenlange ervaring op de beste en slechtste surfspots over de hele wereld biedt BWS de kennis om te begrijpen wat er nodig is om je op het water te krijgen en wat je nodig hebt om het meeste uit sessies te halen. Waar je ook reist, BWS zorgt ervoor dat je over de beste surfgear beschikt. Kitemana heeft alle Ben Wilson Surf kites, boards en accessoires in het assortiment. Heb je een vraag over BWS kites of surfboards? Bel of mail ons dan gerust. Lees meer »

Categorie

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    

Vinnen Maat

Vin Type

Kite Maat

Toon meer

Kite Kleur

Bar Maat

Lijn Lengte

Surfboard Maat

Toon meer

Kleur

Toon meer

Maat

Type

Toon meer
Filter
Middle & front deckpad Striped
Middle & front deckpad StripedBen Wilson
54.90
40%korting
Kitepomp (goedkoopste)
Kitepomp (goedkoopste)Ben Wilson
29.99 17.99
22%korting
Stallion
StallionBen Wilson
899.00 699.00
FCS II Signature Fin set
FCS II Signature Fin setBen Wilson
119.00
Honeycomb Carbon Futures Vinnen
Honeycomb Carbon Futures VinnenBen Wilson
99.00
Chubby Tailpad Striped
Chubby Tailpad StripedBen Wilson
44.90
Middle & front deckpad
Middle & front deckpadBen Wilson
49.00
Plastic Bar Insert
Plastic Bar InsertBen Wilson
14.99
Set Leader and Depower lines
Set Leader and Depower linesBen Wilson
29.99
10%korting
Stallion Overhead Surfboard
Stallion Overhead SurfboardBen Wilson
949.00 849.00
Aeneema V2.S 2019 Kite
Aeneema V2.S 2019 KiteBen Wilson
999.00
Blue Chip 2018 Bar
Blue Chip 2018 BarBen Wilson
649.00
Stallion V3 Kiteboard
Stallion V3 KiteboardBen Wilson
999.00
Donkey Stick
Donkey StickBen Wilson
14.99
Float Leader Lines
Float Leader LinesBen Wilson
19.00
Connect Pigtail set
Connect Pigtail setBen Wilson
24.99
Off Switch Safety Ring
Off Switch Safety RingBen Wilson
19.00
PU Harness Loop
PU Harness LoopBen Wilson
19.00
Skinny tailpad
Skinny tailpadBen Wilson
39.00
Chubby tailpad
Chubby tailpadBen Wilson
39.00
1 - 30 van 30Producten per pagina:
1

Ben Wilson Kites

BWS kites zijn speciaal ontwikkeld om de grenzen van het waveriden te verleggen. De constructie is super sterk, ze sturen snel en hebben een te gekke drift. De BWS Aeneema is één van de meest verkochte surfkites op de markt. Meer dan 15 jaar ervaring heeft BWS gestoken in het ontwerp van deze surfkite en dat zie en voel je zeker terug in de kite. Æneema combineert vele functies van de originele Noise kite en de Noise Pro, gepaard met een dunner profiel en vleugeltips om de pull te verminderen. Daarom keert de vlieger veel sneller door de lucht, met minder inspanning en minder trekkracht. De kracht zit direct in je harnas en voelt meer aan en uit en de vlieger vliegt verder naar voren, wat betekent dat de wind richting de top hoger is. Gewoon een heerlijke surf kite die je in alle omstandigheden gewoon heerlijk laat surfen.

Bij de ontwikkeling van de BWS kites en surfboards zijn de beste mensen uit de industrie betrokken en hebben een super range gecreëerd. Nu heeft het merk zelfs een tweede generatie Aeneema kites gelanceerd, de AE2. Na het succes van de eerste BWS Aeneema wilde het merk een aantal verbeteringen toepassen op het huidige ontwerp. De kite heeft een smooth ontwerp gekregen en draait iets sneller dan zijn voorganger. Elke maat is ontworpen om precies aan de omstandigheden van de wind te voldoen. Een volwaardige surfkite voor een brede groep kiters.

Ben Wilson Blue Chip Bar

Ben Wilson is een merk die zeker met zijn tijd mee gaat. Dat blijkt maar weer uit het nieuwe ontwerp van de Blue Chip Bar. Deze bar zeer vooruitstrevend door het depower ontwerp. Hij heeft namelijk niet zomaar een depowerstrap aan de bovenkant, maar een depower op de bar! Je kunt de bar depoweren door aan een knop aan de rechterzijde van de bar te draaien. Super snel en gemakkelijk! Het systeem doet ons een beetje aan die van de click, maar dit systeem is open aan de achterzijde waardoor het water er gemakkelijk uit kan lopen. Wat ons betreft heeft BWS zichzelf hiermee echt op de kaart gezet.

Ben Wilson Surfboards

BWS surfboards zijn boards van de allerbeste kwaltiet. De boards worden gemaakt door appletree in NL en zijn super sterk. Ze hebben een lichtgewicht constructie met een honeycomb versterking in de toplaag. Dit maakt de surfboards ruim 2 keer zo duurzaam en geschikt om mee te kitsurfen. Tijdens het kiten komt er namelijk veel meer kracht te staan op de boards dan tijdens het golfsurfen. Het meest verkochte Kitesurfboard van BWS is de Stallion. De BWS Stallion is een surfboardje zonder neus. Deze zogeheten noseless surfboard zijn lichter dan een standaard surfboardje. Hierdoor perfect geschikt om mee te kiten. De Stallion is één van de beste waveride kiteboards ooit gemaakt. Hij heeft channels aan de onderzijde voor een fijne grip en een stabiele rit. Daarnaast is deze BWS Stallion met 4 of 5 vinnen te varen. Dit maakt hem erg veelzijdig en geschikt voor een brede groep kiters. Een nieuw surfboard in het assortiment van Ben Wilson Surf is de BWS Stallion Overhead. Dit surfboard is de broer van de Stallion en geschikt voor grote, steile golven. Hét kiteboard voor dagen dat de golven echt hoog worden!

Surfboards worden ook gemaakt in allerlei soorten en maten voor ieder type golf en rijder het ideale surfboard. Ben je geïnteresseerd in de Ben Wilson Surf kites en surfboards verschillende modellen zijn bij ons te testen, neem contact met ons op, kom langs in de kiteshop of kom naar een van onze testdagen!