- Shipping 1-1 working days
0

Ben Wilson

Ben Wilson Surf (BWS) is een kite merk uit Australië wat zich als enige merk ter wereld puur alleen richt op het golfrijden. Ben Wilson Surf maakt kites en surfboards voor alle verschillende soorten omstandigheden in de golven. Ben Wilson is zelf één van de beste waveride kiters ter wereld en weet als geen ander wat je nodig hebt om lekker te kunnen rippen. Als surfers is het merk 100% toegewijd aan het creëren van de hoogste kwaliteit producten op de markt en streven ze er altijd naar om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen. Jarenlange ervaring op de beste en slechtste surfspots over de hele wereld biedt BWS de kennis om te begrijpen wat er nodig is om je op het water te krijgen en wat je nodig hebt om het meeste uit sessies te halen. Waar je ook reist, BWS zorgt ervoor dat je over de beste surfgear beschikt. Kitemana heeft alle Ben Wilson Surf kites, boards en accessoires in het assortiment. Heb je een vraag over BWS kites of surfboards? Bel of mail ons dan gerust. Lees meer »

Categorie

    •    
    •    
    •    
    •    
    •    

On Sale

Jaar

Bar Maat

Kleur

Filter
Blue Chip 2018 Bar
Blue Chip 2018 BarBen Wilson
€649.00
50%korting
Chubby tailpad
Chubby tailpadBen Wilson
49.95 €24.95
Float Leader Lines
Float Leader LinesBen Wilson
€19.00
Leader Lines
Leader LinesBen Wilson
€24.99
Off Switch Safety Ring
Off Switch Safety RingBen Wilson
€19.00
50%korting
Skinny tailpad
Skinny tailpadBen Wilson
49.95 €24.95
50%korting
Chubby Tailpad Striped
Chubby Tailpad StripedBen Wilson
49.95 €24.95
Depower Restrict Ball
Depower Restrict BallBen Wilson
€19.00
Honeycomb Carbon Futures Vinnen
Honeycomb Carbon Futures VinnenBen Wilson
€99.00
Honeycomb Futures Thruster vinnen
Honeycomb Futures Thruster vinnenBen Wilson
€69.00
40%korting
Kitepomp (goedkoopste)
Kitepomp (goedkoopste)Ben Wilson
29.99 €17.99
20%korting
Middle & front deckpad
Middle & front deckpadBen Wilson
49.00 €39.00
Off Switch Bungee
Off Switch BungeeBen Wilson
€19.00
20%korting
Skinny Tailpad Striped
Skinny Tailpad StripedBen Wilson
49.00 €39.00
-19 - -6 van 14Producten per pagina:

Ben Wilson Kites

BWS kites zijn speciaal ontwikkeld om de grenzen van het waveriden te verleggen. De constructie is super sterk, ze sturen snel en hebben een te gekke drift. De BWS Aeneema is één van de meest verkochte surfkites op de markt. Meer dan 15 jaar ervaring heeft BWS gestoken in het ontwerp van deze surfkite en dat zie en voel je zeker terug in de kite. Æneema combineert vele functies van de originele Noise kite en de Noise Pro, gepaard met een dunner profiel en vleugeltips om de pull te verminderen. Daarom keert de vlieger veel sneller door de lucht, met minder inspanning en minder trekkracht. De kracht zit direct in je harnas en voelt meer aan en uit en de vlieger vliegt verder naar voren, wat betekent dat de wind richting de top hoger is. Gewoon een heerlijke surf kite die je in alle omstandigheden gewoon heerlijk laat surfen.

Bij de ontwikkeling van de BWS kites en surfboards zijn de beste mensen uit de industrie betrokken en hebben een super range gecreëerd. Nu heeft het merk zelfs een tweede generatie Aeneema kites gelanceerd, de AE2. Na het succes van de eerste BWS Aeneema wilde het merk een aantal verbeteringen toepassen op het huidige ontwerp. De kite heeft een smooth ontwerp gekregen en draait iets sneller dan zijn voorganger. Elke maat is ontworpen om precies aan de omstandigheden van de wind te voldoen. Een volwaardige surfkite voor een brede groep kiters.

Ben Wilson Blue Chip Bar

Ben Wilson is een merk die zeker met zijn tijd mee gaat. Dat blijkt maar weer uit het nieuwe ontwerp van de Blue Chip Bar. Deze bar zeer vooruitstrevend door het depower ontwerp. Hij heeft namelijk niet zomaar een depowerstrap aan de bovenkant, maar een depower op de bar! Je kunt de bar depoweren door aan een knop aan de rechterzijde van de bar te draaien. Super snel en gemakkelijk! Het systeem doet ons een beetje aan die van de click, maar dit systeem is open aan de achterzijde waardoor het water er gemakkelijk uit kan lopen. Wat ons betreft heeft BWS zichzelf hiermee echt op de kaart gezet.

Ben Wilson Surfboards

BWS surfboards zijn boards van de allerbeste kwaltiet. De boards worden gemaakt door appletree in NL en zijn super sterk. Ze hebben een lichtgewicht constructie met een honeycomb versterking in de toplaag. Dit maakt de surfboards ruim 2 keer zo duurzaam en geschikt om mee te kitsurfen. Tijdens het kiten komt er namelijk veel meer kracht te staan op de boards dan tijdens het golfsurfen. Het meest verkochte Kitesurfboard van BWS is de Stallion. De BWS Stallion is een surfboardje zonder neus. Deze zogeheten noseless surfboard zijn lichter dan een standaard surfboardje. Hierdoor perfect geschikt om mee te kiten. De Stallion is één van de beste waveride kiteboards ooit gemaakt. Hij heeft channels aan de onderzijde voor een fijne grip en een stabiele rit. Daarnaast is deze BWS Stallion met 4 of 5 vinnen te varen. Dit maakt hem erg veelzijdig en geschikt voor een brede groep kiters. Een nieuw surfboard in het assortiment van Ben Wilson Surf is de BWS Stallion Overhead. Dit surfboard is de broer van de Stallion en geschikt voor grote, steile golven. Hét kiteboard voor dagen dat de golven echt hoog worden!

Surfboards worden ook gemaakt in allerlei soorten en maten voor ieder type golf en rijder het ideale surfboard. Ben je geïnteresseerd in de Ben Wilson Surf kites en surfboards verschillende modellen zijn bij ons te testen, neem contact met ons op, kom langs in de kiteshop of kom naar een van onze testdagen!

⚡Kite Flash Sale tot 9/8/21 code: FLASH10