- Delivery 1-1 working days
0

Airtime

Airtime kite is een Amerikaanse producent voor kite reparatie producten en onderdelen. Airtime maakt kite ventielen en diverse reparatie sets voor je kite bladder, kite ventiel en doek reparatie materialen. Daarnaast heeft Airtime kite complete repair kits en universele strut bladders voor iedere kite! Lees meer »

Categorie

    •    
    •    
    •    

Bladder Size

Filter
Tear-Aid
Tear-AidAirtime
€12.95
11mm Deflate Ventiel
11mm Deflate VentielAirtime
€4.99
Universele Strut Bladder
Universele Strut BladderAirtime
€18.95
Kite Repair Kit Light
Kite Repair Kit LightAirtime
€19.95
-19 - -16 van 4Producten per pagina:

Airtime kite repair

Airtime bestaat al sinds 1986 en komt uit Hood River, Oregon, Amerika. Airtime begon als buitenkleding merk. In 2000 kwam Airtime voor het eerst in aanraking met de kitesurf sport. Omdat alle kites in het buiten land gemaakt werden was het belangrijk dat er een lokaal merk was die garantie en reparatie kon bieden voor de kites. Airtime was hier perfect voor.
In de zomer van 2001 groeide Airtime uit tot een volledig kite repair centrum dat veel garantiegevallen behandelde van de kitesurf merken buiten de VS. In 2002 introduceerde Airtime hun eigen lijn van bladders. Op dat moment werd Airtime de grootste producent van vervangbare kitesurf bladders. Tot op de dag van vandaag groeit Airtime en is het uitgegroeid tot een wereldwijd bekende producent van vervangbare bladders en reparatie kits voor merken als Airush, Cabrinha, F-one, Naish en meer.

Airtime kite reparatie kits

Airtime maakt enorm veel doe het zelf reparatie onderdelen voor je kitesurf kite. Met de Air Time tear Aid kan je bijvoorbeeld heel makkelijk een scheur in je bladder repareren. Doet je ventiel het niet goed meer? Geen probleem, Airtime maakt verschillende ventielen die je op je kite bladder.